Jeg hedder Kristian, er 26 år og har trods min beskedne alder prøvet det meste indenfor e-commerce og online marketing.


Jeg har beskæftiget mig med e-commerce og online marketing i 8 år, hvoraf hovedparten af min erfaring kommer fra udviklingen af egne virksomheder. Min største succeshistorie er min seneste forretning, HUNTERS’ POINT. Jeg etablerede virksomheden fra scratch uden noget forudgående branchekendskab, og i løbet af kort tid var virksomheden blevet en af de førende spillere i sin branche – en spirende millionforretning. Jeg havde virksomheden i 16 måneder sideløbende med mit bachelorstudie på Aalborg Universitet, inden den blev solgt til to investorer pr. 1/8/2020.

Det er en case, der betyder meget for mig – dels fordi den kostede blod, sved og tårer, og dels fordi det har været den vel nok største læring i mit liv.

Erfaringen derfra blev efterfølgende kortvarigt brugt som leder i en af landets andre store e-commerce succeser. Nu er jeg igen tilbage, hvor jeg hører til, som selvstændig og herre i eget hus. Fuld af energi, og klar til at hjælpe dig med at skabe din drømme forretning.

Uddannelse:

2016-2020: BsC i Erhvervsøkonomi, Aalborg Universitet.

2020 – : Cand.merc. i Strategy, Organisation and Leadership, Aarhus BSS, Aarhus Universitet. OBS: Ikke færdiggjort.

Øvrigt:

– Godkendt som SMV-Digital rådgiver af Erhvervshusene, og kan således benyttes som rådgiver ifm. digitaliseringsprojekter.

Få mine 7 bedste (og helt gratis) gør-det-selv-hacks til at overhale dine konkurrenter på Google ↓